Een gedreven bestuur

Het doel van de SWG is om mensen met een lichamelijke beperking zoveel mogelijk zelfstandig te leren skiën tijdens de vakanties die wij organiseren. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het enthousiaste en gedreven bestuur, bestaande uit de volgende leden:
Bestuur SWG
Mark Boeren

Voorzitter

Mijn naam is Mark Boeren en ik mag al sinds 2002 mee met de SWG. Ik ben getrouwd in het Kaunertal met mijn vrouw Esther en wij zijn de gelukkige ouders van twee stoere mannetjes Pepijn en Tommy. Zelf ben ik helemaal verzot op wintersport en nadat mijn vader (zelf een rolstoelgebruiker) mee was gegaan met een SWG-week, ben ik besmet geraakt met het leuke SWG-virus. De week zit altijd vol met emoties, van extreme lachbuien tot en met emotionele mooie momenten. Sinds 2020 ben ik voorzitter en met een enorm enthousiast team proberen we 2 onvergetelijke weken in de bergen te organiseren. 

 

Bestuur SWG
Wendy Ceelen

Secretariaat

Via mijn vader Riny ben ik dik 20 jaar geleden voor het eerst meegegaan met één van de reizen van de SWG. De gezelligheid en sfeer hebben mij direct gegrepen en probeer jaarlijks mee te gaan op reis.

Wintersport is voor mij een vakantie om naar uit te kijken. Mijn doel is om als SWG dit ook mogelijk kunnen maken voor alle deelnemers en begeleiders. Zelf ski ik al vanaf mijn kleuterjaren en probeer een paar keer per jaar op wintersport te gaan met en zonder de SWG! Bij de SWG ben ik verantwoordelijk voor het secretariaat, wat ik naast mijn werk met veel plezier en voldoening doe.  

Bestuur SWG
Paul van Grinsven

Materiaal

Mijn naam is Paul van Grinsven, 51 jaar oud. Alweer 11 jaar geleden ging ik voor de eerste keer mee als begeleider naar Italië met een SWG-reis. Ik woon in Boxtel met mijn vrouw Fleur en twee kinderen Jasper en Sanne. Nu alweer 7 jaar in het bestuur, waarvan de laatste 3 jaar als materiaalman voor de reizen. Ik vind techniek en sleutelen erg leuk, maar de gezelligheid en sfeer tijdens de reizen is toch wel waar ik voor gevallen ben vanaf mijn eerste reis.

Zelf ski ik vanaf mijn 18e en heb tussendoor ook nog wat jaartjes op een snowboard gestaan. Nu probeer ik ieder jaar met mijn gezin te gaan skiën en dan gaan we meestal richting Scandinavië.

Bestuur SWG
Pim Brouwers

Algemeen bestuurslid

Mijn naam is Pim Brouwers en al jarenlang een fanatiek zitskiër. Mijn eerste stappen in de skisport heb ik bij de SWG gezet. Ik ga namelijk al mee vanaf 2001, ben begonnen in de Bi-Unique en later overgestapt op de monoski. Zowel Italië als Oostenrijk is bekend terrein voor mij. De eerste 11 jaar (van 2001 t/m 2012) ben ik, met mijn ouders en zussen, naar Italië geweest en inmiddels ben ik ook al een aantal jaren mee geweest naar Oostenrijk. Dit alles als deelnemer. 

Sinds 2022 ga ik mee als begeleider met de reizen en daarnaast houd ik me ook bezig met de website en social media van SWG. Als begeleider vind ik het fantastisch om anderen met een handicap te laten zien wat er wél kan en hen te motiveren/stimuleren om net zo te genieten van de skisport zoals ik dat zelf doe.  

Bestuur SWG
Piet van Oosterom

Penningmeester

Ik ben Piet van Oosterom, geboren in 1958. Als penningmeester van de SWG draag ik sinds 2023 mijn steentje aan het organiseren van de onvergetelijke reizen van de SWG. Samen met mijn vrouw neem ik deel aan de ski-trip naar Italië. Het positieve effect dat de wintersportreizen op onze deelnemers hebben is voor mij de motivator om me in te zetten voor de SWG.

Zelf ben ik geen begenadigd skiër. Desondanks vind ik een weekje ploeteren in de sneeuw heerlijk. Even lekker in de bar een biertje drinken, kletsen en plezier maken is voor mij ook een belangrijk onderdeel van de reizen.

Bestuur SWG
Dennis Costima

Algemeen bestuurslid

Ik ben Dennis Costima. Op de eerste plaats vader van twee geweldige kinderen, waarvan één met een handicap. Hierdoor ben ik op een gegeven moment in aanraking met de zitski-sport gekomen.

Ik ga al een aantal jaren mee als begeleider met de SWG naar Italië en dat doe ik nog steeds met groot plezier. Daarbij ben ik sinds 2023 algemeen bestuurslid.

Wilt u ons ook steunen? Dat kan!

Word donateur