Zonder vrijwilligers, sponsoren en donateurs geen SWG

Onze stichting kan alleen bestaan door de inzet van onze vrijwilligers én de bijdragen van sponsoren en donateurs. Je kunt de SWG steunen door middel van een financiële bijdrage in de vorm van sponsoring of donaties. Maar óók door als bijvoorbeeld als begeleider mee te gaan op een van onze reizen.
skiën met lichamelijke beperking

Vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, voornamelijk om als begeleider mee te gaan, op onze reizen. Een unieke ervaring voor een mooi doel. Win-win voor iedereen.

Het begeleiden tijdens de vakanties wordt gedaan door personen met een hoop ski-ervaring. Zij begeleiden de mindervaliden in de situatie één-op-één. Naast de begeleiders hebben we instructeurs die het proces aansturen en coördineren. In Nederland houden we op de skibaan instructiedagen voor nieuwe vrijwilligers. Zij maken dan kennis en oefenen zelf met het materiaal. Daarnaast zijn er tijdens de skivakantie meerdere instructiemomenten.

Maar ook op andere gebieden kunnen we regelmatig hulp gebruiken. Bijvoorbeeld bij het organiseren van activiteiten, aanvragen van sponsoring of ben jij bijvoorbeeld handig in het ontwerpen van promotiemateriaal? Altijd genoeg te doen!

Ben je benieuwd of het iets voor jou kan zijn? Geef je op als vrijwilliger!

Ik wil vrijwilliger worden

Donateurs

Om onze wintersportreizen mogelijk te maken is er onder andere skimateriaal, vervoer en accommodatie nodig. Met een jaarlijkse, maandelijkse of éénmalige donatie kan jij ervoor zorgen dat wij onze reizen voor langere tijd kunnen blijven organiseren.

Wil jij ons helpen? Word donateur!

Ik wil donateur worden
lunchen op de berg met deelnemers met een beperking en vrijwilligers
aangepast skiën in Oostenrijk

Sponsoren

Aangepast skiën is erg kostbaar en om het betaalbaar te houden voor iedereen zijn we op zoek naar bedrijven en personen die ons daarbij willen helpen. Daarvoor kloppen wij graag bij jou aan!

Wij zijn altijd op zoek naar sponsoring van onze noodzakelijke middelen.

Voor onze komende reizen zijn wij nog op zoek naar sponsoren! Ben je benieuwd of sponsoring iets voor jou of je bedrijf is? Kom in contact met ons om de mogelijkheden te bespreken!

Ik wil sponsor worden

Wilt u ons ook steunen? Dat kan!

Word donateur